Toisen kanssa

Raita-aho Sanna & Sorjanen Tuija (toim.) 2017. Toisen kanssa. Tarinoita kolmiodraamoista. Intokustannus.

Toisen kanssa on tarina, jossa on mukana usein myös kolmas henkilö. Kun useampi ihminen kävi läpi tarinaansa pettämisestä, petetyksi tulemisesta, uskottomuuden tuomitsemisesta ja hyväksynnästä, syntyi tarinoista kirja. Joka kolmas meistä on ollut joskus uskoton, ja usea myös se kolmas pyörä, joka rakkauden leimahduksista kärsii.

Teema koskettaa elämän varrella aika montaa ihmistä. Monimutkaisia suhteita sattuu elämän varrelle, kun uusi ihminen tupsahtaa vastaan lenkkipolulla tai jossain muualla. Työpaikat, ravintolat, Tinder ja Lapin keväthanget kiimaviikoineen, ovat monta ihmistä yhteen yhyttäneet. Pettäminen on kuitenkin tabu, josta ei puhuta.

Toisen kanssa kirjassa tarinoita ryydittävät eri alojen asiantuntijoiden näkemykset pettämisestä ja moderneista parisuhteista. Kirjassa pohditaan myös, miten petetty voi selvitä kokemastaan ja onko pettäjä aina se suhteen paha ihminen.

Raita-aho Sanna & Sorjanen Tuija (toim.) 2017. Toisen kanssa. Tarinoita kolmiodraamoista. Intokustannus.

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä