This is the Real Shit 26.-27.8.

Laura Peippo lupaa, että Levillä järjestettävä This is the Real Shit on koko pohjoiskalotin inspiroivin, liikuttavin, suurin, hauskin ja aidoin liikuntatapahtuma. Kuva: Levi Wellness Club

Uutta asennetta elämään ja liikettä niveliin hyvinvointitapahtuma Levillä kokoaa yhteen alojen huippuasiantuntijoita ympäri Suomen. Luvassa on mieltä ravisuttavia luentoja, workshopeja, bootcampeja ja unohtumattomia treenielämyksiä, kaikki yhdellä rannekkeella.

Tapahtumassa inspiroidutaan, energisoidutaan, puhutaan aitoa asiaa hyvinvoinnista, liikutaan sekä pidetään hauskaa superammattilaisten ohjauksessa. Monipuolinen liikunta, ravinto ja positiivinen ajattelu ovat terveyden kannalta avainasioita, ja olemme rakentaneet sinulle täydellisen viikonlopun huomata se.

– Haluamme antaa kaikille uusia eväitä täysipainoisempaan elämään. Himotreenaaja, liikunta-alan ammattilainen, motivaatiota elämänmuutokseen hakeva taatelin tallaaja, kuka oletkin, This is The Real Shit sopii aivan kaikille, ja jokainen löytää sieltä itselleen sopivaa tekemistä sekä uutta asennetta elämään, kertoo tapahtumaa luotsaava Laura Peippo.

Pekka Hyysalo ja liuta muita mukana

Tapahtuman elämänmakuisista luennoista vastaavat Pekka Hyysalo, Pippa Laukka, Hatsolo, Joosua Visuri, Mikko Paunonen, PT Laura Peippo, Sampo Kaulanen, Jaakko Halmetoja, Lasse Seppänen, Reetta Vanhanen, Timo Kettunen ja Tomi Kokko. Kahden päivän tiedon ja liikunnan täyttämään rutistukseen kuuluu luentojen lisäksi joogaa, monipuolisia treenejä sekä lihashuoltoa ja rentoutusta luennoitsijoiden ohjauksessa ja Levillä kun ollaan, luonnollisesti myös kylpylän poreita.

– Jos tunnet, että sinun pitäisi tehdä muutos elämäntapoihin tai ajatteluun, mutta sinulla ei ole siihen aikaa tai energiaa, tule kuulemaan, mistä muutoksen avaimet löytyvät, houkuttelee Peippo väkeä.

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä