Martinpilkit Luostolla 6. – 7. huhtikuuta

Sodankylän Luostolle odotetaan väkeä pilkille 6.-7.4. Kuva: martinpilkit.yhdistysavain

12 vuotta tulee täyteen Sodankylän perinteisillä Martin Pilkeillä. Luvassa on aikaisempia vuosia monipuolisempi ja näyttävämpi ohjelma ja hätäisemmille mahdollisuus kalojen narraamiseen jo perjantain iltapilkeillä.

– Olemme tehneet monia muutoksia ja lisäyksiä tapahtuma-alueeseen sekä ohjelmaan. Uskon niiden lisäävän Martin Pilkin viihtyvyyttä ja palveluiden sujuvuutta, kertoo Jari Hakkarainen, tapahtuman pääjärjestäjä ja Lions Club Sodankylän presidentti.

Sodankylän Leijonat tukena

Sodankylän Leijonat, eli Lions Club Sodankylä, on taustayhteisönä takaamassa, että kaikenikäisille ulkoilijoille tulisi mieleenpainuvia muistoja viikonlopusta. Ahvenlammen jäällä huomioidaan myös lapset, joille on omaa ohjelmaa tarjolla.

Pilkkikortilla Ahvenlammelle

Perjantaina kello 16 alkaa iltapilkin pilkkikortin myynti ja pilkkiä saa kello 18-19.30 välisen ajan. Lauantaina kilpailualue avataan kello 9.30 ja 11.30 alkaa siirtyminen lähtöalueelle. Kunhan säännöt ja ohjeistus on saatu, käynnistyy kilpailu kello 12. Siitä sitten kirjolohien ja ahventen pyyntiin!

Lasten pilkkikouluun voi ilmoittautua kello 10 alkaen ja siinä kouluttajana toimii Sodankylän Perhokalastajat. Lumijenkan alkukarsinnat ovat myös samaan aikaan ja kello 15 kisailu päättyy. Kalat punnitaan, odotellaan tuloksia, kahvistellaan, jännitetään ja osallistutaan arvontaan. Lumijenkassa päästään loppukilpailuvaiheeseen ja iltasella itse palkintojen jakoon. Poliisin edustaja arpoo tavara-arpajaiset. Onnettaren saaliina on yli 51 000 euron edestä palkintoja, auto pääpalkintona.

Tanssia Jutaringin tahtiin

Tapahtuma-aikana Jutaringin tanssiryhmät esiintyvät non-stoppina ja Toni Jaatinen Band soittaa esiintymislavalla reipasta musiikkia. Tapahtuman juontaa radiopersoona Jorma Korhonen.

Lue Lappilainen lehti maksutta täältä