Suomun rinteisiin mahtuu vielä

Suomun rinteet ovat valmiina pääsiäisen ja loppukevään loman viettäjiä varten. Kuva: suomutunturi.fi

Suomutunturin tuulensuojaiset rinteet ovat valmiina vastaanottamaan pääsiäisen ajan vieraita. Suomulta löytyy lasketeltavaa niin aloittelijoille kuin rankempaakin tahtia toivoville mustan rinteen viilettelijöille. Korkeutta Suomulla on 255 metriä, ja tunturin kupeesta löytyy niin leveitä carving-rinteitä kuin oma snow park.

– Rinteet on meillä Suomulla aina hyvässä kunnossa ja niihin panostetaan. Tästä saammekin aina kiitosta kävijöiltä, kertoo Päivi Majasuo Hotelli Suomutunturin vastaanotosta.

Talven aikana Suomulla on vieraillut tasaiseen tahtiin kiinalaisia ryhmiä ja pääsiäisen aika on myyty täyteen jo aikaa sitten.

Pääsiäinen täynnä

Hotelli Suomutunturin uudet ja tyylikkäät De Luxe- kahden hengen huoneet ja Chalet loma-asunnot ovat pääsiäisen ajaksi varattu eli talo on täynnä.

– Majoituskapasiteettia on hotellissa 34 huonetta ja melkein saman verran on myös loma-asunnoissa.  Väkeä on ainakin parisataa pelkästään yöpymässä juhlapyhien aikaan, ja päälle mahtuvat vielä päiväkävijät.

Pääsiäisen jälkeen Suomun keväästä nautitaan vielä pari viikkoa. Silloin saadaan vieraaksi aiemmin Suomulla toimineita hiihdonopettajia ja muutamia ryhmiä saapuu Venäjältä.

Pääsiäisen kivaa lapsille

Rinnetyöntekijät pääsevät valmistelemaan rinteeseen pääsiäisen ajalle jotain kivaa ohjelmaa. Kilpailuja ja hyvähenkistä kisaamista ainakin on luvassa.

– Ruokaa ja ohjelmaa täällä riittää päivittäin myös päiväkulkijoille. Itä-Suomulla on suosittu kotaravintola, toivotaan vain aurinkoisia kelejä. Janne hoitaa after ski tunnelmaa cafessa, jossa pidetään myös iltabileet perjantaina ja lauantaina on luvassa karaokea ja musiikkia.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä