Arctic Cherry lisää hyvää oloa 

Rovaniemi-viikkoa vietetään syyskuun alussa 3.-9.9. Ohjelmien kirjo kasvaa vuosi vuodelta, ja joukossa on aina myös uusia juttuja. Perjantaina 7.9. on luvassa hemmottelua kaikenlaisille naisille Kauppatorin asukastuvalla kello 17-19.

Arctic Cherry eli Kate Suopajärvi on mukana ja liputtaa monimuotoisen kauneuden puolesta. Mutta mitä tämä motto käytännössä tarkoittaa?

– Jokainen on kaunis ja arvokas juuri sellaisena kuin on. Tämä on pääperiaatteemme ja teemme työtä sen eteen, että mediaan, someen ja kauneuskilpailuihin tulee esille erinäköisiä ja -kokoisia ihmisiä, jotta ihmisten käsitys kauneudesta voisi laajentua. Muutos on mahdollisuus, mikään ei maailmassa muutu, jos kukaan ei ikinä puutu!

Näin kertoo innostuksestaan nainen, Kate, taiteilijanimeltään Arctic Cherry. Kate on aina unelmoinut mallintöistä, mutta nuorempana esteenä oli pituus ja myöhemmin paino. Neljä vuotta sitten hän uskaltautui mallikurssille, jolle ei ollut pituus- eikä painorajoitetta. Kaikenlaisia malleja nimittäin tarvitaan. 

– Lopulta kävin kaikki tarjolla olevat kurssit, olen esiintynyt useissa näytöksissä ja ollut monissa kuvauksissa ja PR-hommissa. Halusin oppia lisää ja jakaa sitä hyvää myös muille, mitä olen itse saanut, joten kouluttauduin kouluttajaksi sekä opiskelin väri- ja tyylianalyytikoksi. 

Näe kauneus itsessäsi

Kate haluaa auttaa muitakin näkemään itsessä hyvää ja hyväksymään oman ulkonäkönsä kaikkine puutteineen ja vahvuuksineen. 

– Haluan haastaa ihmiset miettimään, miten katson itseäni ja toista. Hyväksyvä katse voi parantaa sisäisiä haavoja, kun taas torjuvalla katseella saadaan aikaan lisää tuhoa. Haastan ihmiset ajattelemaan, mitä ajattelee kauneudesta ja mitä on hyvinvointi.

Ihana olo -ilta 

Ihanaa oloa tuo käsihemmottelu, tuotetestaukset, eväiden saaminen oman itsetunnon parantamiseen, tsemppaus. Ohjelmassa on myös musiikkia, yhteislaulua ja arvontaa.

Syksyn mallikurssit soveltuvat naisille, jotka rakastavat esiintymistä, haluavat ylittää itsensä ja löytää parhaat puolensa, haluat oppia meikkaamaan ja pitämään ihosta hyvää huolta. 

– Korkokengillä kävelyäkin voi opetella. Tärkeintä on katsoa itseään peilistä hyväksyvästi ja häpeämättä ja opettelee kävelemään selkä suorana ja on ylpeänä siitä, kuka on.

Riitta Kemppainen-Koivisto