Youtube-tähtien kiertue Meri-Lapissa ehkä ensi vuonna

Ympäri Suomea viiden vuoden ajan kiertänyt TubeTour jäi saapumatta Meri-Lappiin.

– Olemme miettineet mahdollista nuorisotapahtumaa Tornioon jo tovin, kunnes meillä kävi tuuri ja saatiin aikataulut sopimaan yhteen Trootin järjestämän TubeTourin kanssa, kertoi Markku Lukkariniemi Tornion Nuorisotoimelta.

Lasten ja nuorten fanittamat Youtube-tähdet ovat nykyajan suuridoleita. Kaikilla tapahtuman tähdillä on yli 100 000 seuraajaa omalla Youtube -kanavallaan. Tunnetuimpia tapahtumaan saapuvia tubettajia ovat eri tv-ohjelmissakin nähty Herbalisti, todella nopeaa kasvua kanavalleen saaneet Niko ja Santtu, sekä TubeTourin konkari ZoneVD. Lisäksi Urheiluhallin lavalle nousevat Ilona, Jennysvoices ja Mikirotta.

Viime vuonna TubeTour vieraili sekä Rovaniemellä, että Oulussa. Tornioon sitä olivat järjestämässä Tornion Nuorisotoimi ja Kulttuuritoimisto.

Toivottavasti ensi vuonna päästään kiertue kokemaan ja näkemään myös pohjoisessa. Nyt ei auta kuin kuunnella tämän hetken suosituimpia tubettajia Youtubessa.

  • Korjattu 13.3.2020 kello 20.41.

 

 

Riitta Kemppainen-Koivisto