Haluaisitko lisätuloja luonnosta?

Ensimmäinen uusi pakurin poimija aivan pohjoisesta on jo mukana Kääpä Forestin kumppanina. Tavoitteena on saada vielä lisää motivoituneita poimijoita eri puolille Lappia vielä syksyn aikana. Kuva: Kääpä Biotech.

Pakurin poimijoita kaivataan pohjoisesta Suomesta avuksi Kääpä Forestin tuotantoa tukemaan. Yritys etsii kumppanikseen omatoimisia poimijoita Lapin ja Kainuun luomukeruualueelta. Tarjolla on selkeät sopimukset ja poimintaohjeet, alueen luomukeruu-kartta, tuotteita omaan käyttöön ja varma hinta kerääjälle.

– Kerääjiltä odotetaan paikallistuntemusta ja tietoa hyvistä keruualueista, omatoimista tekemisen meininkiä ja kykyä toimittaa pakuria sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Keruun voi aloittaa heti, kun olemme asiasta saaneet sovituksi, kertoo Ville Huuki toiveista ja työn ehdoista.

Huukiin voi olla yhteydessä os. [email protected], puh. 040-6163635.