Komeasti Lapista ja Koillismaalta

Suomen Ammattiluontokuvaajien Suomalainen maisema -kirjasarjan kolmas osa Lappi ja Koillismaa on teos, jonka äärellä viihtyy ja rentoutuu.

Runsaista eri vuoden aikoihin ajoitetuista kuvista piirtyy mielen maisema juuri sellaisena kuin suomalainen luonto meille on.  Esillä ovat Lapin koskemattomat erämaat, harmoniset tunturinäkymät ja puhdasvetiset purot sekä Koillismaan erämaiset tunnelmat, Lappia yhtä lailla.

Kirjan tekstin on laatinut tietokirjailija ja toimittaja Veikko Neuvonen ja tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi.

Kirjan nimekkäässä kuvaajatiimissä ovat: Ilpo Aalto, Dick Forsman, Hannu Hautala, Tuomas Heinonen, Paavo Hamunen, Mika Honkalinna, Jyrki Kallio-Koski, Tea Karvinen, Seppo Keränen, Jaana Kotamäki, Olli Lamminsalo, Mauri Leivo, Jorma Luhta, Jarmo Manninen, Jussi Murtosaari, Pekka Punkari, Benjam Pöntinen, Mikael Rantalainen, Arno Rautavaara, Markus Sirkka, Markku Tano, Petteri Törmänen, Hannu Vallas ja Markus Varesvuo.

Neuvonen, Veikko (toim.). 2016. Suomen Ammattiluontokuvaajat ry. Suomalainen maisema – Lappi ja Koillismaa. Docendo.