Rinta-Joupilla vilkas kevät

Rinta-Joupin autoliikkeessä on valittavana 2500 autosta oma menopeli vaikka kevään juhlan sankarille.

Rinta-Joupin Autoliike on maankuulu autoliike. Autojen huoltopalveluita on saatavilla kattavasti Turusta Rovaniemelle asti ja autoja on myynnissä Helsingistä Lappiin. Hyvin voidaan puhua koko Suomen autoliikkeestä.

Viime talvesta autokauppa on vilkastunut ja näin myös vaihtoautojen määrä kasvanut. Kevät on ollut vilkasta autokaupassa. Valittavana on 2500 vaihtoajoneuvoa, ja kauppaa voi tehdä niin liikkeessä, puhelimessa kuin netissäkin. Rinta-Joupilla on 16 eri automerkin edustus.

– Meillä on 350 autoalan ammattilaista auttamassa oikeanlaisen menopelin valinnassa, joten summamutikassa ei kenenkään tarvitse autoa itselleen tai perheelleen hankkia, kertoo Rovaniemen myymälästä jälkimarkkinointijohtaja Marko Ahtonen.

Nykypäivää on myös nettisivujen chattipalvelu, joka toimii aamusta iltaan. Kysymykseen kuin kysymykseen löytyy vastaus nopeasti ja itse kaupantekoon päästään jouhevasti, lupaa Ahtonen, jonka asemapaikka on Rovaniemellä Teollisuustiellä.

Liikkeen huoltotiloissa on tilaa useamman auton korjaamille. Apua huoltoon on saataville kätevästi myös chattipalveluna yrityksen verkkosivuilla.

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto
Kuvat: Rinta-Joupin Autoliike Oy

Lappilainen lehden pääset lukemaan maksutta täältä