Suomalainen maisema – Kotomaamme koko kuva

Suomen Ammattiluontokuvaajat ry, Tapio Heikkilä (toim.): Suomalainen maisema - Kotomaamme koko kuva. Docendo 2017. Kuva: Docendo

Taiteen tohtori, ympäristöneuvos Tapio Heikkilä on toimittanut yhdessä Suomen ammattiluontokuvaajien kanssa luonnon- ja kulttuurimaisemia esittelevän Suomalainen maisema -kirjan. Teos on neliosaisen sarjan viimeinen. Valokuvat kuvastavat ihmisen ja luonnon vuorovaikutusta eri vuodenaikoina ja kirja on jaettu ympäristöministeriön mukaiseen Suomen maisemamaakuntajakoon.

Nimekkäässä kuvaajatiimissä ovat mukana Ilpo Aalto, Ari Ahlfors, Kari Auvinen, Paavo Hamunen, Tapio Heikkilä, Tuomas Heinonen, Mika Honkalinna, Jyrki Kallio-Koski, Tea Karvinen, Seppo Keränen, Jussi Kirjasniemi, Jaana Kotamäki, Mauri Leivo, Jussi Leppänen, Henrik Lund, Jarmo Manninen, Sakari Manninen, Jussi Murtosaari, Pekka Punkari, Seppo Pöllänen, Benjam Pöntinen, Arno Rautavaara, Lassi Rautiainen, Jaakko Ruola, Markku Saiha, Markus Sirkka, Raimo Sundelin, Markku Tano, Petteri Törmänen ja Hannu Vallas.

Suomen Ammattiluontokuvaajat ry, Tapio Heikkilä (toim.): Suomalainen maisema – Kotomaamme koko kuva. Docendo 2017.

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä