Arctic Challenge 22.7. Levillä

Kovaa kisaa on luvassa Levillä 22.7. Kuva: Levi Arctic Challence

Yleisön suosion saavuttanut Arctic Challenge- estejuoksukilpailu järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa Levillä heinäkuun 22.päivä.  Viime kesänä kuumassa heinäkuun helteessä karussa tunturimaastossa kilpaili yhteensä hieman vajaa 600 osallistujaa.

Arctic Challenge on tällä hetkellä maailman pohjoisin estejuoksukilpailu, jossa parin kanssa edetään Levin tunturimaastoon rakennettua reittiä pitkin ja suoritetaan tiiminä reitin varrelle rakennetut esteet. Kilpailussa pyritään mahdollisimman vähän viemään luontoon rakennettuja esteitä. Järjestäjä pyrkii tekemään esteet luonnon omista rakennelmista, sillä suot on tehty ylitettäväksi ja kivet kannettavaksi.

– Kilpailun ajatuksena on tiimityöskentely, en minä itse, vaan me kaikki yhdessä pärjäämme ja saavutamme maalin. Aikaa kilpailussa ei oteta, vaan tavoitteena on haastaa ja ylittää itsensä. Kilpailu sopii kaikille, jotka ovat valmiita kokeilemaan, miltä itsensä ylittäminen tuntuu, kertoo kisan järjestäjä toimivan Levin Wellness Clubin PT Peippo.

Kisoista suoraan iltabileisiin

Mitä olisivatkaan kilpailut ilman iltabileitä? Arctic Challenge valtaa tuntureiden lisäksi myös kylpylän, jonne rankan kilpailupäivän päätteeksi voi lähteä muistelemaan päivän antia. Levin kylpylässä järjestettävissä Pool Partyissä soittaa dj soittaa kesän kuumimmat hitit samaan aikaan kun poreet hellivät kilpailukansaa.

Ennen kisaa pääsee maksuttomiin treeneihin ympäri Suomea Ivalosta Helsinkiin. Löydät treeniajat osoitteesta http://www.arcticchallenge.fi/