Ismo Leikola 14.7. Rovaniemellä

Hillitöntä stand-up huumoria on luvassa Ounaspaviljongilla, kun Ismo Leikola saapuu Los Angelsein kokemuksineen paikalle 14.7.

Los Angelesissa asuva oivallusten mestari on kiertämässä kesän ajan Suomen mannerta. Elo maailman viihdepääkaupungissa on yltynyt työrintamalla kiireiseksi ja ahkera keikkailu ja uran luominen saavat kaivatun hengähdystauon Suomessa – jos nyt tiukkaa kiertuetahtia voi hengähdystauoksi kutsua. Ainakin Hollywoodin hektinen elämä ja haasteellisuus vaihtuvat hetkiseksi lempeän kesäisen Suomen kiertämiseksi. Määrätietoinen työskentely Los Angelesissa on alkanut tuottaa tulosta.

– Viime talvi oli rankka, mutta hedelmällinen. Tekeminen nousi ihan uudelle tasolle sopivan edustuksen löytämisen myötä. Olen alkanut taas sopeutua uusiin kuvioihin ja oppinut valtavasti uutta. Työn alla on ensimmäinen englanninkielinen julkaisu, eli ”comedy special”, ja TV-puolellakin on projekti vireillä, selvittää Leikola kokemuksistaan Los Angelesissa.

Taustalla manageri

Ismoa manageroi Arsonhouse, joka luotsaa muun muassa maailmankuulua koomikkoa Gabriel Iglesiasia. Keikkailun laajentamisesta vastaa puolestaan Icon Entertaiment, joka järjestää kiertueita monille koomikkotähdille, kuten Bill Burrille ja Jeff Dunhamille.

Kesä on varattu Suomelle. Kiertue kattaa Suomen kauneimmat kesäpaikat konserttisaleista tanssilavoihin. Kilometrejä kertyy Helsingistä Rovaniemelle asti. Useimmilla paikkakunnilla päästään nauttimaan viime syksynä ensi-iltansa saaneesta Hyvät Naiset ja Herrat – show’sta.