Lifestylebloggaaja Kira Katariina

Lifestylebloggaaja Kira Katariina. Kuva: Päivänsäteen menninkäinen

Roadtrip pohjoiseen. Sellainen oli kesäohjelmistossa Kira K:lla, joka tallensi blogiinsa tarinaa pohjoisen matkaltaan.

Isostakyröstä startannut lomareissu kulki Kalajoen kautta suoraan Rovaniemelle. Matka oli pitkä, ja sen päälle maistui uni, omassa autossa parkkipaikalla. Nukkuminen Lapin kesässä melkein ulkona, siis autossa, olikin positiivinen yllätys. Aamun aloitus sujui poroja tiiraillen, joten mikäs siinä oli heräillessä!

Matka jatkui Luostolle ametistikaivokselle, josta reissusta kiitosta saavat asiantuntevat ja ystävälliset oppaat. Kivana lisänä oli se, että myös koirat olivat tervetulleita kaivokselle ja oma Lulu pääsi mukaan. Matka huipentui savukvartsikiven löytöön.

Paluumatkalla bloggaaja yöpyi Artic Light Hotellissa, joka sai herisyttämään kiitosta ja ylistystä: hotellien aatelia, jossa oli tilava, upeasti sisustettu ja valtavalla sängyllä varustettu huone ja mikä parasta, aamupala oli ollut ihan mieletön.

Pääset seuraamaan Kiran roadtrippiä ja lukemaan, mitä aamupalalla oli ja millaisia turistikuvia tuli napatuksi:

http://kk-kohtikauneutta.blogspot.fi/

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä