Tukea henkiseen kasvuun

Kolarissa on aloittanut toiminnan Om Noomi. Yrityksen nimi tulee Kati Kortesalmen henkinimestä Noomi. Reiki- ja Enkeli Kristalli Mastereiksi opiskellut Kati tarjoaa Om Noomissa henkisen hyvinvoinnin palveluita, esimerkiksi energiahoitajakoulutusta ja Enkelin Halaus ryhmätilaisuuksia. Kati kanavoi intuitiivisesti ja selväaisteja käyttäen opastusta monenlaisiin kysymyksiin.

– Kanavoin valomaailmasta rakkaudellisia viestejä asiakkaalle tekemällä tulkintoja ja erilaisia energiahoitoja. Energiahoidot perustuvat faktaan, että kaikki on energiaa ja kaikki energia värähtelee.

Monipuolisia palveluja

Yritys on valmiina myös tekemään käännöstyötä suomi-englanti-suomi, tarjoamaan yksityistä perhekohtaista lastenhoitoa ja luontoretkiä, tekemään sijaisuuksia ja konsultoimaan alueen lasten kanssa toimijoita. Valmius myös lomakoti-, tuki- ja sijaisperhetoimintaan on olemassa.

– Olen erityislapsiin, -nuoriin ja heidän verkostoihinsa erikoistunut ohjaaja. Onnelliset rakastetut lapset ja puhdas luonto ovat eväitäni tasapainoiseen ilon täyttämään elämään. Siksi tarjoan myös luontopalveluita lapsille.

Katin kimmokkeena toimii ajatus, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus nauttia luonnosta ja sen antimista, myös perheen pienimmillä. Suurin osa lapsista on aidoimmillaan silloin kun astutaan luontoon pois ihmisten aiheuttamasta hälinästä. Silloin kun lapsi pääsee olemaan aito itsensä, ei mikään rajoita sitä luovuuden ja ilon määrää.

– Ne ovat ydinvoimat josta koko ihmiskunta ponnistaa parempaan. Sama pätee myös aikuisiin. Valitettavasti monet ovat jo vieraantuneet tästä mahtavasta voimasta jonka keskellä me saamme elää täällä Tunturi-Lapissa.

Lapsille räätälöityjä muutaman tunnin nuotio-luontoretkiä ja päivävaelluksia isommille lapsille on tarjolla esimerkiksi silloin, kun lapsen vanhemmat ovat omissa harrastuksissaan.

– Tarjoan parasta mahdollista lastenhoito/nanny palvelua kotonani tai satunnaisesti asiakkaan luona. Myös ilta- ja yön yli hoito on mahdollista vastasyntyneistä alkaen. Kotonamme herkimpiä ja ujompia lapsia auttaa kahden oman lapseni luonteva läsnäolo. Voin kommunikoida suomen viittomakielellä, englanniksi ja suomeksi.

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä