Miss Eurooppa kisa Kemissä 14.9.

Kemin kilpailuun hotelli Merihovissa 14.9. voi ottaa osaa lähettämällä yhteistiedot, ikä, pituus, kasvo-& kokovartalokuva osoitteeseen [email protected] tai [email protected]. Kuva: kuva: Miss Europe Continental

Miss Eurooppa kisa Kemissä 14.9.

Miss Europe Continental -missitapahtuma on alun perin italialainen kauneuskisa, joka pidettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Nykyään tapahtumaa vietetään vuosittain ja siihen ottavat osaa lähes kaikki Euroopan maat. Kilpailijoita tulee myös Venäjältä, Dubaista ja Australiasta.

– Tänä vuonna kilpailu pidetään ensimmäistä kertaa Suomessa ja olen ensimmäinen Suomen agentti, joka vastaa järjestelyistä, kertoo Riitta Jatta.

Kauneuskilpailun ehdot

Osallistujien tulee olla iältään 17-28-vuotiaita naisia. Lävistyksiä eikä tatuointeja saa olla ja kandidaattien tulee olla naimattomia ja lapsettomia. Pituutta tulee olla vähintään 170cm.

– Kilpailuun osallistujilla tulee olla myös jokin taito, kuten kyky laulaa, tanssia tai soittaa jotain instrumenttia.

Voittajalle on luvassa useita sopimuksia maineikkaiden muotifirmojen kanssa ja runsaasti näkyvyyttä. Myös eri maiden kilpailijat saavat näkyvyyttä, koska jokaisesta kilpailijamaasta tulee mediaa ja paikalle.

Turun kautta Napoliin

Suomen finaali kisataan Turun Ruotsalaisessa Teatterissa lokakuun 3. päivä. Siellä valitaan kaksi Suomen edustajaa kilpailuun. Juontajana toimii Lola Odusoga ja tapahtumassa esiintyy Janna Hurmerinta.

Italian Napolissa pidetään päätöskisa marraskuun 25. päivä ja koko kilpailu on katsottavissa Fashion TV:ssä.

Kandidaateilta odotetaan itsevarmuutta, kunnianhimoa, periksi antamattomuutta ja vahvaa ulospäinsuuntautunutta persoonaa. Henkilön tulee olla valmis työskentelemään muodin ja televisiotuotannon parissa.

Lisää kisoista os. www.misseuropecontinent.com

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Lue Lappilainen maksutta täältä