Kakslauttasessa laaja taiteen yhteisnäyttely

Uusi tidegalleria avataan Kakslauttasessa. Kuva: Kakslauttanengallery

Uuden Kakslauttanen Art Galleryn avajaisjuhlaa vietetään torstaina 16.11. Samalla avautuu yhteisnäyttely Nyt täältä tullaan! Here We Come Now! Mukana on 21 taitelijaa, mm. Tom Engblom, Risto Immonen, Paula Suominen sekä vuoden 2017 Ars Fennica -ehdokkaat Teija ja Pekka Isorättyä.

Avajaisissa julkistetaan kuvanveistäjä Essi Korvan ympäristötaideteos.

Taidegalleria ja myyntinäyttely

Uusi taidegalleria on kooltaan 450 neliötä. Vaihtuvien nykytaiteen näyttelyiden lisäksi osa galleriasta on varattu pysyvälle myyntikokoelmalle, jossa on jatkuvasti esillä suomalaisten taiteilijoiden teoksia, kuten pienveistoksia, maalauksia, grafiikkaa ja valokuvia.

Galleria sijaitsee tunnetun Kakslauttanen Arctic Resortin yhteydessä, Iglu-tornin juurella West Villagessa Kultaojantiellä. Perille löytää, kun Valtatie 4 Kakslauttasen kohdalla kääntyy Kultaojantielle. Galleria sijaitsee West Villagen uuden Iglu-tornin vieressä.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä