Korundijazz 2017 hemmottelee

Inga Söder

17.-18.11. on Kulttuuritalo Korundi auki musiikin, taiteen ja arkkitehtuurin elämykseen. Jazzmusiikki soi kello 19 alkaen koko illan konserttisalissa, ravintolassa tasokkaan tarjoilun lomassa sekä taidehallissa Heikki Marilan voimakkaiden ja runsaiden taulujen syleilyssä. Yleisö saa liikkua viime vuoden tapaan vapaasti konsertista toiseen kuunnellen ja katsellen.

Kahden päivän festivaalilla esiintyvät Timo Lassy, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Antti Sarpila ja Smart Casual-yhtye, Nordic View, Oulun Pop & Jazz Konservatorion opiskelijoiden Jo Brothers, Essi Luttinen, Petri Haapasalo, Tane Kannisto ja Salama Jazzorkesteri. Mukana myös Johanna ja Mikko Iivanainen sekä Inga Söder, Lauluyhtye Twisters, kitaraduo Ruokangas Hako-Rita Duo sekä Jaana Isokangas.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä