Joulutarina valloittaa toistamiseen

Viime vuonna Joulutarina näki 6500 katsojaa. Suosio jatkunee tänä vuonna, kun tarina saadaan ulkomaisten matkailijoiden ohjelmaan ja esitys tekstitetään englanniksi ja kiinaksi. Kuva: Petri Teppo

Lappia-talo täyttyy jouluisen musiikkinäytelmän katselijoista pitkän joulun yli. Esitys on Rovaniemen Teatterin ja Tanssiteatteri Rimpparemmin yhteistuotanto, joka pohjautuu Marko Leinon romaaniin sekä Juha Wuolijoen elokuvaan Joulutarina. Näytöksiä on luvassa 26.

Tarina johdattaa satujen Lappiin Korvajoen kylään, Korvatunturille ja Meren kaupunkiin Nikolas-pojan seurassa. Puuseppä Iisakin roolissa nähdään Kari Koivukangas. Nuorta Nikolasta esittävät Samuel Heino ja Onni Jaatinen, 12-vuotiasta Niilo ja Olavi Angervo, parikymppistä Laura Kallas, aikuista Joni Kuokkanen ja vanhusta Markku Lukka.

Näytökset on tekstitetty englanniksi ja kiinaksi. Seuraava päivänäytös marraskuun 22. päivä ja iltanäytös 24. päivä.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä