Tero ja Mari Jolanki aloittivat Muurolan K-marketissa

Rovaniemen Muurolassa K-kauppiaina aloittivat tällä viikolla Tero ja Mari Jolanki. Tämä on heidän neljäs K-marketinsa Pekantorin, Korkalovaaran ja Asemieskadun lisäksi.

Tero ja Mari iloitsevat, kuinka hienoa on päästä kauppiaaksi K-Market Muurolaan. Marille paikka on tuttu ja rakas, hänen 89-vuotias mummonsa asuu kylällä edelleen.

– Lapsena mummon luona vieraillessa K-kaupassa käynti oli päivän kohokohta! Enpä silloin arvannut, että olen joskus kauppiaana tässä perinteikkäässä kaupassa, iloitsee Mari.

– Lähdemme suurella innolla kehittämään kauppaa yhdessä asiakkaiden ja meille siirtyvän henkilökunnan kanssa. Sydämen asiana on huolehtia kauppamme tärkeimmästä voimavarasta eli ammattitaitoisesta henkilökunnasta.

– Ensi alkuun tulemme panostamaan tuotevalikoimien kehittämiseen erityisesti tuoreosastoilla, Jolangit lupaavat.

Somea ja sisustustuotteita

– Lähdemme rakentamaan kauppaa asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Avaamme kaupalle sosiaalisen median kanavat, joista voi seurata meidän arkea, juhlaa ja yllätyksiä. Samaa kanavaa pitkin voi kätevästi antaa myös palautetta, suunnittelevat Tero ja Mari.

– Haluamme olla aktiivinen osa kylän toimintaa ja elävöittää sitä osaltamme. K-Market Muurolasta haluamme luoda mukavan kohtaamispaikan, jonne on aina mukava tulla. Jotain ihan uuttakin on tulossa muurolalaisia ilahduttamaan. Tuomme kauppaan Finnmarin laadukkaiden sisustustuotteiden osaston ja kauppa tulee kokemaan myös muita uudistuksia kevään aikana, kauppiaat kertovat lähitulevaisuuden suunnitelmistaan.

K-Market Muurolan vastuullisuustyö näkyy jätteiden ja ruokahävikin minimoimisessa ja niiden asianmukaisessa kierrättämisessä.

Voimaa perheestä

Marin ja Teron perheeseen kuuluu neljä iältään 5-, 8-, 13- ja 16-vuotiasta lasta.

– Vapaa-aika kuluu vahvasti lasten harrastusten parissa, mutta aina kun on mahdollista, lähdemme mökille. Koko perheemme viihtyy laskettelurinteessä ja tällä hetkellä puuhaa riittää myös uuden kotimme rakennustyömaalla, Mari ja Tero kertovat.

 

Lappilainen

Kuva: Iitu Määttä, työharjoittelija