Kittilän Jouluyö 5.12.

Joulupukki on luvannut vierailla tonttuineen Kittilässä iltasella 5.12. Kuva: Juho K/Visit Rovaniemi

Jouluyön järjestävät Kittilän kauppiaat, alueen yhdistykset, Kittilän kunnan kulttuuritoimi ja Kideve Elinkeinopalvelut. Illan päättää ilotulitus kello 23.15, jolla juhlistetaan Suomi 100-juhlavuotta sekä Kittilän jouluyön 10-juhlavuotta.

Torilla kulkee tonttukulkue Joulupukin johdolla kello 17.30 alkaen kirjastolta torille. Joulupukki vierailee lavalla ja on torilla tavattavissa klo 18–20. Tanssiesityksiä esittävät Emilia Hietalahti, Naomi Laitamaa, Alma Vaattovaara ja Tinka Rauhala ja musiikkia Ville Korhonen, Mieslauluyhtye Kulvakot sekä Jouluduo. Runoja lausuu Kittilän avoin kirjoittajaryhmä. Kello 23 on vuorossa joulupakettien arvonta.

Kello 15 alkaen on Helluntaiseurakunnan tiloissa joulumyyjäiset, kirjamyyntiä, leivonnaisia, kahvitarjoilu, karaoke ja muuta musiikkia. Kello 16–18.30 on seurakunnan joulumyyjäiset seurakuntakodilla. Kello 19–20 kuullaan kauneimmat joululaulut Kittilän kirkossa. Nuorisotila Käki on avoinna klo 23 asti.

Kittilän maahanmuuttajien ”Tuhannen ja yhden yön kahvila” on avoinna Ilonkehrässä. Kittilän kirjastossa on vuorossa Suomi 100 -satutuokio kello 9.30 ja kello 17. Kello 9–18 retrokirjastossa esitellään pieni pala Kittilän kirjaston historiaa. Jouluyönä on eri paikoissa myös myyntipöytiä, jolloin pakettiin saa vaikka käsitöitä ja leivonnaisia.

Kino Ylärissä nähdään kello 15 lasten toive-elokuva ja kello 17 Tuntematon sotilas (K16) ja vielä illan päätteeksi kello 20.15 yleisön toive-elokuva.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä