Hotelli Kittilän avajaistapahtumassa yli tuhat kävijää

Perinteinen hotelli Kittilän keskustassa on jälleen toiminnassa. Uudistunut Hotelli Kittilä avasi ovensa lauantaina 21. lokakuuta. Yhteistyössä alueen yhdistysten kanssa toteutettu tapahtuma keräsi paikalle toista tuhatta vierasta koko kylän juhliessa hotellin avajaisia.

Omistajavaihdoksen myötä hotellissa on tehty mittava uudistustyö kesän ja syksyn 2017 aikana. Hotellin huoneet ovat saaneet raikkaan, modernin ja skandinaavisen ilmeen, aula- ja kahvilatila on uusittu sekä kuntosali nykyaikaistettu.

– Sydäntämme lähellä ovat Lappi, luonto ja liikunta. Sijainti palveluiden ja lentokentän sekä Levin ja Ylläksen laskettelukeskusten läheisyydessä luo vieraillemme monipuoliset puitteet. Halusimme rakentaa viihtyisän ja kotoisan ympäristön sekä paikallisille, että alueella vieraileville matkailijoille. Uudistetut tilat saivat runsaasti positiivista palautetta avajaisissa vierailleilta, kertoo toimitusjohtaja Jani Ylipahkala.

– Alueen matkailullinen vetovoima on kasvussa ja vastaamme näin omalta osaltamme jatkuvasti keskustelun alla olevaan majoitustarpeeseen. Kittilä on elinvoimainen ja positiivisella sykkeellä elävä kylä, jonka katukuvaan hotelli on kuulunut jo vuosikymmenien ajan. Hotelli Kittilällä on pitkät perinteet, joita halusimme jatkaa. Samalla loimme paikallisille viihtyisän olohuoneen, jossa voi nauttia maittavan lounaan ja viettää iltaa. Kahvila avaa ovensa jo aamukuudelta, joten aikaisillekin matkaajille on aamupuuro tarjolla, Ylipahkala jatkaa.

Hotellin uudistustyö alakerran huoneiden sekä kahvila- ja ravintolatilojen osalta on valmis ja palvelee jo sekä läheltä että kaukaa saapuvia vieraita. Muutos kakkoskerroksen huoneiden osalta on parhaillaan käynnissä. Kokonaisuudessaan hotellin uudistus on valmis Levin World Cupiin mennessä marraskuun alkupuolella.

Pääset lukemaan Lappilaisen ja Kelkkalehden maksutta täältä