Lapin johtajat uuden edessä

Johtajuusosaamisen eMBA-tutkinnon suorittivat lappilaiset Aikio-Tallgren Paula, Bomström Helena, Hamari Päivi, Kallio-Nordlund Niina, Kangas Mirja, Kivilompolo Paula, Koistinen Merja, Liimatainen Marika, Lohtander Johanna, Nurminen Henna, Palolahti Mari, Tervo Merja, Tolonen Marjo ja Zitting-Huttula Tarja. Kuva: Lapin yliopisto

20 lappilaista yksityisen sektorin ja julkishallinnon johtajaa sai päätökseen johtajien eMBA-koulutusohjelman. Koulutus oli suunnattu erityisesti naisille ja se kesti 2,5 vuotta. Tavoite koulutuksessa oli edistää lappilaista elinkeinoelämää, osaamista ja verkostoitumista niin, että työhyvinvointi työpaikoilla pysyisi hyvänä.

Rahoitus hoitui Euroopan sosiaalirahaston tuella (ESR-rahoitus) ja sen järjesti Lapin yliopisto.

Johtajuusosaamisen eMBA-tutkinnon suorittivat lappilaiset Aikio-Tallgren Paula, Bomström Helena, Hamari Päivi, Kallio-Nordlund Niina, Kangas Mirja, Kivilompolo Paula, Koistinen Merja, Liimatainen Marika, Lohtander Johanna, Nurminen Henna, Palolahti Mari, Tervo Merja, Tolonen Marjo ja Zitting-Huttula Tarja. Kuva: Lapin yliopisto

Pääset lukemaan Lappilaisen ja Kelkkalehden maksutta täältä