Inarin Siidassa miljoonas kävijä

Museonjohtaja Sari Valkonen ja asiakaspalvelupäällikkö Tarja Tuovinen lahjoittivat Siidan puolesta lahjat italialaiselle Paolo Moriconille. Kuva: Kirsi Ukkonen

Joulukuun alussa oli Paolo Moriconilla kunnia olla miljoonas kävijä Inarin Siidassa. Hän sai lahjaksi Siida Shopin lahjakortin sekä ilmaisen pääsyn näyttelyvierailuihin loppuelämäksi.

Siidan toimintavuosien aikana näyttely- ja tapahtumakävijämäärät ovat vaihdelleet 44 000-58 000 kävijämäärän välillä. Miljoonan näyttelykävijämäärän ylittäminen on merkittävä asia museon historiassa. Kiinnostavaa on myös se, että kokonaiskävijämäärä on miltei kaksinkertainen. Ovilaskuri laskee kaikki Siidassa vierailleet. Tähän kävijälukuun sisältyy näyttelykävijöiden lisäksi Siida Shopin, Metsähallituksen palvelupisteen, matkailuneuvonnan ja ravintola Sarritin asiakkaat.

20-vuotiasta Siidaa juhlitaan alkavana vuonna.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä