Uusi kauneushoitola Rovaniemelle

Northern Lights Beauty kauneushoitolassa kosmetologi Anniina Hattukangas tarjoaa kokonaisvaltaista kauneutta sekä kehoa ja mieltä rentouttavia hemmotteluhoitoja ja hierontoja. Kuva: Anniina Hattukangas

Sky-kosmetologi Anniina Hattukangas avasi kauneushoitola Northern Lights Beautyn parturi-kampaamo Beauty 4 Youn yhteyteen Rovaniemelle Aallonkadulle.

Kauneushoitolasta saa kokonaisvaltaista kauneutta, kehoa ja mieltä rentouttavia hemmotteluhoitoja ja hierontoja.

– Hoitolassa on himmeä, tunnelmallinen valaistus ja taustalla rentoutusmusiikkia. Ne ohjaavat kutsuvasti sielun lepäämään ja kehon nauttimaan kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta, kertoo Anniina hoidoista.

Myös miesten iho kaipaa hoitoa

Monipuolista hoitoa ja hemmottelua koko keholle kaipaa myös miesten iho. Tavoitteena on ottaa huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet ja sen pohjalta suunnitella paras mahdollinen hoito ja kotihoitotuotteet.

Tarjolla on kestovärjäyksiä kulmiin ja ripsiin, ripsien kestotaivutusta, kosteuttavat, puhdistavat, heleyttävät, kirkastavat ja anti-age kasvohoidot, ihoa uudistavat hapotuskasvohoidot ja timanttihiontahoidot kasvoille. Vartalon, käsien ja jalkojen hoitoa on myös tarjolla, uv-kestolakkaukset saa kynsiin ja varpaisiin ja rentouttavaa aroma- ja kuumakivihierontaa, intialaista päähierontaa, ehostuksia ja karvanpoistoa filmivahalla.

– Myynnissä on myös suomalaista Ekopharma luonnonkosmetiikkaa ja Artdeco meikkejä, ja täältä saa myös lahjakortteja hemmotteluun, selvittää Anniina palveluista ja tuotteista.

Kotimaista kauneutta

Anniinan sydäntä lähellä on kotimaisuus.

– Valitsin hoitolaani Ekoropharman ammattikosmetiikkasarjan, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Kaikki tuotteet valmistetaan ja pakataan alusta loppuun asti Suomessa. Tuotteiden aktiiviaineina toimivat kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joihin sarjan teho perustuu.

Tuotteilla on hyvä siedettävyys ja hoitoteho. Mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, parabeenejä, sulfaatteja, silikonia eikä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita ei ole. Niillä ei myöskään ole tehty eläinkokeita ja tuotteet sopivat vegaaneille.

Monta apua vaativalle iholle

– Annan räätälöityä timanttihionta- ja hapotushoitoa erilaisiin iho-ongelmiin, kuten laajentuneisiin ihohuokosiin, ihon epäpuhtauksiin, pintaryppyihin, pigmenttiläiskiin ja pinnallisiin aknearpiin. Nämä hoidot ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, syväpuhdistavia ja kirkastavia. Niiden avulla poistuvat ihon kuollut pintasolukko, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti. Lisäksi ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

– On palkitsevaa nähdä, kun asiakas on saanut minulta apua iho-ongelmaansa. Se on parasta, kun hoitotulos ja kädenjälki näkyvät ja asiakas on rentoutunut ja tyytyväinen.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä