Lapin Panimon olutmyynti kasvussa

Arturs Dutka luotsaa olutpanimoa Rovaniemellä kohti kasvun vuosia. Kuva: Lapin Panimo

Rovaniemellä toimiva Lapin Panimo Oy teki ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotenaan hyvän taloudellisen tuloksen. Panimon tuotteiden keskihinta pysyi korkeana koko viime vuoden ja oluen kysyntä ylitti aika-ajoin tuotantokapasiteetin.

Käsityöläisolut myy

Lapin matkailun kasvu Rovaniemellä ja tuntureilla näkyi myös käsityöläisoluen myynnissä.

– Lähituotantoa arvostetaan ja panimon sijainti Rovaniemellä on optimaalinen. Pystymme palvelemaan tehokkaasti asiakkaitamme. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että oluet on otettu niin hyvin vastaan, toteaa panimomestari Arturs Dutka.

Myynti kasvussa

Kuluva vuosi on lähtenyt erinomaisesti käyntiin. Tammi-helmikuun myynti on yli 40 % korkeampi kuin vastaavana jaksona viime vuonna. Tavoitteena on kasvaa tänä vuonna 30 % edelliseen vuoteen verrattuna mm. lisäämällä markkinointiaktiviteetteja muualle Suomeen kesäsesongin aikaan.

Lapin Panimon käsityöläisoluiden päämarkkina-alue on Lapin ja Oulun läänit. Tuotteita myydään myös Alkoissa. Oluita on lisäksi saatavilla useista pääkaupunkiseudun vähittäiskaupoista ja ravintoloista.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä