Leville uutta korkealaatuista majoitusta

Levin uuteen hotellirakennukseen saadaan 77 huonetta, vastaanottoaula ja kokoustilat. Kuva: Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa uudistuu ensi vuodeksi täysin uuteen kuosiin. Laajennus on osa koko hotellialueen muutosta, jossa ravintolapalvelut, hotellihuoneet ja piha-alue päivitetään nykyajan vaatimusten mukaisiksi. Vuodepaikkoja tulee olemaan laajennuksen jälkeen kaikkiaan noin 900.Pro suurin omistaja

Ammattiliitto Pro on kohteen suurin omistaja ja hankkeen tilaaja. Pron puheenjohtaja Jorma Malinentoivoo, että uusi hotelli ja jo tänä syksynä avautuva ravintolamaailma toimivat dynamona Levin koko matkailutoiminnan kehittämiselle.

– Levi Hotel Spa on Pron koko jäsenistölle henkisesti erittäin tärkeä asia. Jäsenet ovat aina kokeneet Levin omaksi paikakseen, koska meidän hotellistamme Levin matkailu lähti liikkeelle, Malinen kertoo.

Uudesta hotellista rakennetaan kuuden tähden hotelli. Luksustasoista majoitusta kaivataan alueelle lisää ja tähän valmistuvat uudet sviitit ovat olleet nyt jo kysyttyjä, kertoo Levi Hotel Span toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

 

Lappilainen