Levin Rauta laajensi ja tarttui verkkoon

Levin Raudan henkilökunta palvelee uudistusten rinnalla tuttuun tapaan kivijalkakaupassa. Kuva: Levin Rauta

Rakennus- ja remonttiasioihin erikoistunut, vuonna 1992 perustettu kittiläläinen Levin Rauta on laajentanut sisustus- ja kodintuotteisiin. Kivijalan rinnalle on perustettu uusi verkkokauppa.

Yrittäjäperheen nuorempaa sukupolvea edustava ja toiminnan digitalisoinnista vastannut Erika Niva kertoo, että uudistusten taustalla on halu pysyä ajan hermolla:

– Ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut verkkokauppojen yleistyttyä, ja voidaksemme palvella asiakkaitamme paremmin jotain täytyi tehdä. Kiireisessä arjessa asiakkaiden ei ole helppoa ajoittaa hankintojen tekemistä myymälän aukioloaikoihin. Verkkokaupan avulla voimme palvella asiakkaitamme lähellä ja kaukaa kellon ympäri.

Digiajassa, lähellä asiakasta

Verkkokauppa on suunniteltu ja toteutettu yhdessä rovaniemeläisen mainos- ja digitoimisto Höyryn kanssa. Työtä on riittänyt ja sinniä tarvittu.

– Ennen verkkokauppaa meillä ei ollut edes kunnollisia nettisivuja – olimme käytännössä näkymättömiä maailmalle. Urakka on toki suurempi kuin arvaakaan, mutta ehdottomasti vaivan arvoinen, sillä nyt kauppaa tulee jopa Etelä-Suomesta asti. Nykyajan yrityksen elinehto on olla jollain tavalla mukana digiajassa, Niva jatkaa.

Samalla, kun ostokset siirtyvät osittain verkkoon, kaivataan entistä enemmän konkreettista palvelua lähellä asiakasta, myös täällä pohjoisessa. Lappilaisten iloksi Levin Rauta on laajentanut valikoimaan sisustus- ja kodintuotteisiin.

Uudistuksia juhlistetaan koko loppuvuosi monella tapaa. Tälläkin hetkellä verkkokaupassa on voimassa erilaisia tarjouksia. – Olemme innoissamme tehdystä työstä ja haluamme jakaa hyvää mieltä myös asiakkaillemme, Erika iloitsee.