Kestopigmentointi antaa luonnollisen kaunista jälkeä

Universal Beautyn toimitusjohtaja, kouluttaja Anita Hentinen-Haapala (vas) koulutti Nordic Beautyn SKY-kosmetologi Rita-Maaria Maggan uuden 3D-pigmentoinnin ammattilaiseksi. Kuva:Nordic Beauty

Kevään kauneustrendi levittäytyy pohjoiseen:

Kestopigmentointi antaa luonnollisen kaunista jälkeä

SKY-Kosmetologi Rita-Maaria Magga on työskennellyt viidettä vuotta omassa kauneushoitolassa, Nordic Beautyssa Sodankylässä. Magga kävi päivittämässä osaamistaan pääkaupunkiseudulla uuden kulmakarvatekniikan saralla.

−Kestopigmentointiin on tullut asiakkaita aivan Nuorgamista asti. Haluan tarjota asiakkailleni uusimpia hoitoja, sillä kauneudenhoitoalalla kehitytään ja mennään koko ajan vauhdilla eteenpäin, kertoo SKY-kosmetologi Magga Nordic Beautysta, joka palvelee asiakkaita myös Ivalossa aina kun kysyntää on.

Päivittäiset meikkausrutiinit helpottuvat

Max Brows 3D kulmat ennen ja jälkeen. Kuvan kulmissa on käytetty kahta eri ruskean sävyä asiakkaan toiveiden mukaan. Kuva:Nordic Beauty

3D- pigmentointi eli ns. kulmakarvatekniikka on uusi, puolikestävä meikkaustekniikka, jolla saadaan aikaiseksi upeat ja siistit kulmat. Värivaihtoehtoja on monia ja värit pysyvät kulmissa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen.  Pigmentissä käytettävä mineraaliväriaine on myrkytöntä, eikä sisällä raskasmetalleja. Näin ollen menetelmä sopii mainiosti myös nikkeliallergikolle.

−Värien sekoittelu ja oikea värin valitseminen on mielestäni tärkeimpiä työvaiheita. Myös kasvojen muoto on otettava huomioon, Magga sanoo.

Hoidon esteet

Tekniikka on kehitetty Japanissa ja se on ollut jo pitkään olemassa. Pigmentointi ei lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka. Väripigmenttejä viedään ainoastaan ihon ylempiin kerroksiin puudutetta käyttäen.

−Koneella laitettu, entinen kestopigmentointi menetelmänä on usein näkyvämpi ja voimakkaampi kuin uusi Max Brows 3D -tekniikka.

−3D-tekniikka ei sovi raskaana oleville, diabeetikolle, ihosairauksia ihottumaa tai verenvuototautia poteville eikä verenohennuslääkkeitä syöville, Magga listaa.

Kauneudenhoitoalan ammattilainen Magga korostaa, että kulmat suunnitellaan aina yhdessä.

−Siksi varaamme aikaa pari tuntia ensimmäiselle käynnille. Kulmat eivät ole täysin valmiit vielä ensimmäisellä käyntikerralla. Hoitoon kuuluu vielä vahvistuskerta, joka on kuukauden päästä ensimmäisestä käynnistä. Sitten saakin unohtaa meikkikynät ja elämä hymyilee, lupaa Magga.

Pääset lukemaan maksuttoman digilehden täältä