Lapsille hoitoa Kittilässä

Kids Club järjestää lapsiparkkimuotoista hoitoa Levi Hotel Spa'n Ailu leikkimaailmassa tulevana talvikautena. Lisäksi voi tilata yksityistä lastenhoitoa mökkiin, hotellihuoneeseen tai vaikka kotiin. Lapsen sairastuessa hoitajat ovat myös valmiita tulemaan paikalle. Kuva: [email protected]  

Lastenhoitopalveluyritys Kids Club on aloittanut toimintansa Levillä. Toimintaa pyörittää paikallinen uusi yksityisyrittäjä Maria Pettersson mukavan ja iloisen tiiminsä kanssa. Näillä näkymin työtä tehdään naisvoimin, mutta rekrytointi on vielä käynnissä ja mieshenkilökin on tervetullut työvoimaksi.

Idea yrityksen perustamiseen lähti Marian omasta tarpeesta edellisellä kaudella.

– Lapselle olisin tarvinnut hoitajaa kotiin, mutta sellaista ei ollut saatavilla. Asia jäi mietityttämään ja tänä vuonna pyörät lähtivät pyörimään reippaalla tahdilla

Yhteistyö Levi Hotel Span kanssa

Levi Hotel Spa’n toimitusjohtaja Sanna Leinonen otti idean avoimin mielin vastaan ja yhteistyö pääsi käyntiin nopealla aikataululla. Hotellista saatiin leikkipaikka käyttöön lapsiparkkia varten ja ovet avattiin ensimmäisen kerran jo syyslomien alkaessa. Hotellin henkilökunta uskoo tällaiselle palvelulle olevan kysyntää.

– Onhan se mukava aikuisten saada vähän omaa aikaa, vaikka lasten ehdoilla usein lomalla ollaankin.

Nyt lomalaiset sekä kyläläiset voivat tuoda lapsensa hoitoon tai tilata yksityisen palvelun ja saada ajan vaikka kampaajalla käyntiin tai hiihtolenkille.  Lapsiparkki avaa ovensa talvikaudelle 27. marraskuuta.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä