Holiday Club Saariselkä uudistui

Uutta, raikasta Lapin tyyliä edustaa Saariselän remontoitu Holiday Club Saariselkä. Kuva: Holiday Club Resort Saariselkä

Kylpylähotelli Saariselällä on uudistunut ja vastaa entistä paremmin Lapin matkailun alati kasvavaan kysyntään. Laadukkaalle majoituskapasiteetille on alueella välitön tarve, sillä Saariselän matkailu on kasvanut alkuvuodesta 27,5 % viime vuoteen verrattuna.

27 uutta Villas-huoneistoa

Remontin lisäksi talvikauden vieraat vastaan uudessa, modernissa asussa. Jouluksi Saariselälle valmistui 27 ylellistä Villas-huoneistoa entisten 11 huoneiston lisäksi. Nyt majoituskokonaisuudessa on 139 hotellihuonetta ja 132 loma-asuntoa.

– Haluamme kohdetta kehittämällä varmistaa, että vastaamme alueen kasvavaan kysyntään ja kuluttajien toiveisiin. Lapin matkailu kasvaa kaksinumeroisin luvuin, eivätkä kaikki vierailijat suinkaan halua yöpyä mökeissä. Saariselän alueella on merkittävää tarvetta myös laadukkaalle hotelliasumiselle ja koko perheen aktiviteeteille. Villas-huoneistomme ovat taas hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia omasta rauhasta, mutta silti yöpyä eri palveluiden ja aktiviteettien kupeessa, sanoo Holiday Clubin palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Marko Hiltunen.

Lapin tunnelmaa sisustuksessa

Holiday Club Saariselän tiloja uudistettiin laajasti. Kylpylähotellin vastaanotto ja aulatilat baareineen samoin kuin aamiais-, lounas- ja buffet- ravintolana toimiva Ravintola Revontuli saivat modernin, Lapin tunnelmaa henkivän ilmeen. Kylpylässä uusittiin puku- ja pesutilat, saunat ja valaistus. Jatkossa vastaanoton yhteydessä toimii myös kaikkia Saariselän asukkaita ja lomailijoita palveleva R-kioski. Holiday Club Saariselän uudesta ilmeestä vastaa Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja liiketilasuunnitteluun erikoistunut sisustusarkkitehti Jaakko Puro.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä