Levillä uusia hyppyreitä ja reilejä

Leville valmistui jo alkutalvesta uusia hyppyreitä ja reilejä. Kuva: levi.fi

Lautailijoilla on ollut Levillä koko talven käytössään uudet alueet laskettelurinteessä. Etu – ja Etelärinteissä tehtyjen muutosten ja lisäysten johdosta alueella on enemmän laskettavaa sekä lisää hyppyreitä ja reilejä.

Perheen pienille ja junioreille

Etelärinteiltä löytyy kolme eri suorituspaikkaa. Viime vuonna lanseerattu Leevilandian Mini Park on alue, jossa perheen pienimmille on tarjolla helppoja pressejä ja aaltolatu. Sinne pääsee Etelärinteen sompahissillä.

Etelärinteen South Park Junior alueella löytyy helppoja pressejä ja 2-5 metrin hyppyreitä ja laajennuksen jälkeen siellä on nyt aiempaa enemmän laskettavaa.

– South Park Junior oli viime vuonna erittäin suosittu ja uusien laajennustöiden kautta uskomme sen kasvattavan suosiotaan entisestään, kertoo Ville Hietalahti Levi Ski Resort Oy:stä.

Riittävästi haastetta

South Park rinne on lähes kilometrin mittainen. Siellä pääsee nauttimaan hyppyreistä ja reilauksesta sekä hyvästä valaistuksesta. Perille löytää ankkurihissillä 9 tai vaihtoehtoisesti laskija voi laskea koko etelärinteen alas ja käyttää lämmitettyä tuolihissiä.

Aivan aloittelijoille Street ei sovi kohtalaisen jyrkän profiilin takia. Alueella on myös minipipe, joka on aikaisempaa pienempi ja se soveltuu pipelaskun opetteluun.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä