Pulkkamäen MM 2018 kisataan Saariselällä

Hulppeisiin kevättunnelmiin päästään intoutumaan Pulkkamäen SM-kisoissa Saariselällä. Tässä mallia viime vuoden vapputunnelmista. Kuva: skisaariselkä.fi

Taas on se aika vuodesta, kun parhaista parhaimmat pulkkailijat ympäri Suomen kokoontuvat kisaamaan maailman mestaruudesta Saariselän laskettelukeskukselle.

Onko sinussa ainesta seuraavaksi maailmanmestariksi tai oletko Vapun paras pukeutuja?

Vappu käyntiin samalla

Luvassa on upeita palkintoja ja railakasta Vappuohjelmaa viikonlopun yli tiistaihin saakka. Tarjolla on myös mahdollisuus nauttia kevään ainutlaatuisimman tapahtuman kisafiiliksestä.

Pulkkamäen MM kisoissa lasketaan erikseen rakennetussa kisamäessä, jonka pituus on lähes kilometri. Pulkkamäki mutkittelee alas Kaunispään puolelta ja katsojillakin on mahtava näkymä kisarinteeseen.

– Haastamme kaikki yritykset mukaan joukkuesarjaan, jonka tuotto menee paikallisten lasten ja nuorten lasketteluharrastuksen tukemiseen, innostaa Noora Portti Saariselältä.

Kaikenikäisille tarjolla sopiva sarja

Kisat käydään sarjoittain, joista löytyy sarja jokaiselle vappupulkkailijalle.

Joukkuesarjaan pääse osallistumaan jo 4 henkilön joukkueella. Yleinen sarja sopii yksittäisille kisailijoille ja lasten sarjaan pääsevät taaperot eli 4 -6 -vuotiaat, seuraavaan 7-9- vuotiaat ja kolmannessa sarjassa ottavat toisistaan mittaa 10-13 – vuotiaat. Kisailu on lasten sarjassa ilmainen, muilta peritään osallistumismaksu.

Ilmoittautumaan pääsee vuokraamon kassalle 28.4 kello 10-17 ja 29.4 kello 11.30 mennessä.

Iltamenoa tarjolla myös

Vappuna Ski Saariselkä tarjoaa ohjelmaa myös. 28.4. on ohjelmassa Banked Slalom ja silloin pidetään myös Pulkkamäen MM vapaat harjoitukset. 29.4. on Pulkkamäen MM -kisat, 30.4. Fatbike Enduro ja 1.5. paripujottelu sekä lasten Vappurieha.

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä