Viikko käyntiin blogilla

Harriet Urponen on pitänyt blogia jo neljättä vuotta julkaisten joka maanantaiaamu klo 7 uuden kirjoituksen. Kuva: Kaisa Sirén.

Riitta Kemppainen-Koivisto

Jokainen maanantai alkaa uudella blogilla kello 7. Mikä ihana tapa aloittaa viikko ja aamu!

Näin lupaa Harriet Urponen, nainen Saivo-blogin takana, joka on pitänyt blogiaan jo neljä vuotta ja joka maanantai muistanut lukijoitaan. Harriet toimii Rovaniemen seurakunnassa viestintäpäällikkönä ja on luovien tilaisuuksien suunnittelutoimisto Saivon omistaja.

Huhtikuussa blogissa seurataan Harrietin elämäntaparemonttia ja pohditaan täydellisen naisen olemusta, kasvoja, häpeää ja sitä, riittääkö ihminen tällaisena kuin on. Monella kun on tarve tavoitella täydellisyyttä, vaikka parhaansa tekemisen pitäisi riittää. Ei tarvitse laihtua missimittoihin, vaan riittää kun on juuri sen painoinen kuin hyvältä tuntuu.

Elämän muutoksissa tarvitaan armollisuutta ja ymmärrystä. Harriet paljastaa blogissaan muuttavansa Rovaniemeltä Ouluun ihan tässä kohta, mutta pitävänsä työn seurakunnassa ainakin tämän vuoden. Pidemmälle ei tarvitse miettiä.

Harrietin ajatuksia lisää os. www.saivo.fi/blogi