Meri-Lapin suurin verkkopelitapahtuma Torniossa 5.-6.5.

Torniossa lanitetaan vuorokausi putkeen 5.-6.5. Kuva: Jyrki Kola

LANEFFECT-tapahtuma järjestetään Lappiasalissa Torniossa. Tapahtuma kerää yhteen Meri-Lapin toisen asteen oppilaitosten verkkopelaajat kello 16-16 väliseksi ajaksi.Lanit toteutetaan Tornion nuorisotoimen Serveri-hankkeen ja Ammattiopisto Lappian yhteistyönä. Tapahtumassa on tarjolla konepaikat sadalle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle.

Tilaisuuteen odotetaan peliharrastajia koko Meri-Lapin alueelta. Lippuja saa Lappian Ilovakka-myymälän verkkokaupasta – www.ilovakka.fi.  Pelipaikan hinta on 5 euroa. Osallistumislipulla saa pelipaikan koneelle ja muille laitteille. Mikäli ei jaksa pelata koko vuorokautta, voi tulla tapahtumaan vierailemaan ja seuraamaan verkkopeli-ilmiötä. Paikalla on myös 10 vuokrakonetta, joissa myös vierailijat pääsevät kokeilemaan lanittamista. Lappian liiketalouden opiskelijat huolehtivat tapahtuman kanttiinista, josta löytyy energiaa koko lanien ajaksi.

Pelaajien kesken käydään myös turnauksia eri peleissä. Näitä pelejä voi äänestää ennen tapahtumaa Facebookissa LANEFFECT-tapatumasivulla järjestettävässä äänestyksessä.
Turnauspalkintoja on sponsoroimassa mm. JIMMS.

Lappilainen lehden pääset lukemaan maksutta täältä