Elokuvajuhlissa musiikkiklubi

The Shubie Brothers esiintyy Sodankylässä 15. ja 16.6. musiikkiklubilla klo 20-02. Kuva: Juha Reunanen

Muusikko/tuottaja Janne Haavistolla on jo pitkä kokemus Sodankylän elokuvajuhlista, niin yleisönä kuin esiintyjänäkin. Haaviston aikaisempi yhtye, Laika & The Cosmonauts, palveli pitkään Hotelli Sodankylässä toimivan festivaaliklubin ”house bandina” ja toissa kesänä klubilla nähtiin itse J.Karjalainen, jonka yhtyeessä Haavisto on soittanut jo kolmella vuosikymmenellä.

– Kyllähän siellä on parhaimpina iltoina seinät aika lailla pullistelleet, toteaa Haavisto hiukan vaatimattomasti. Sodiksessa on ainutlaatuinen tunnelma ja yleisö. Kaikki ovat samalla asialla – ja kaikki bailaavat yhdessä. Tittelistä tai asemasta riippumatta. Se on todella vapauttavaa ja sympaattista.

Haavisto tuo klubille uuden yhtyeensä, The Shubie Brothersin, 15. ja 16.6. ja vastaa tuttuun tapaan koko festivaaliklubin organisoinnista. Esiintyjinä nähdään The Shubie Brothersin lisäksi Tuomo & Markus –duo, vierainaan Jonna Tervomaa ja Olavi Uusivirta, Vesala –duo, Marko Haavisto ja Poutahaukat sekä räppärit Stepa ja Talonpoika Lalli.

– Sanoisin, että taas on lupa odottaa paljon. Esiintyjistä irtoaa yleensä jotain aivan erityistä Hotelli Sodankylän lavalla.

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä