Kevään hauskin Stand Up 2.2.

Television Stand Up- ohjelmasta tutut esiintyvät 2.2. Rovaniemellä.

Naurua on luvassa, kun Rovaniemelle saapuu kiertueensa kanssa Kevään Hauskin Stand Up eli Suomen hauskimmiksi miehiksi tituleeratut Matti Patronen, Jape Grönroos ja Mikko Vaismaa. Samat kaverukset ovat tulleet tutuiksi Nelosen Stand up – ohjelmasta viime syksynä.

Matti Patronen on oululainen koomikko, joka nousi Suomen kansan tietoisuuteen vuoden 2016 Naurun Tasapaino – kilpailun voittajana. Matin komiikkaa ilmentää rauhallinen entisen rajamiehen katse maailmaan ja arkielämän pieniin kummallisuuksiin. Jape Grönroosin viattoman hymypoikapatsasta muistuttavan kuoren alta paljastuu muutakin kuin anopin hurmaava koomikko. Tämä tilannetajuinen mies soljuu yleisönsä mukana, kunnes täräyttää takaviistosta katsojan nauruhermoon. Mikko Vaismaa on ammattikoomikko ja hyvän tilannetajun omaava esiintyjä. Hänen älykäs ja yleisöä pilke silmäkulmassa haastava komiikka jättää kuulijan nauruhermot kutisemaan moneksi päiväksi.
Esitys Korundisalissa 2.2. kelo 19.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä