Hyvin suunniteltu on puoliksi lomailtu

Poroja Pallaksella saattaa olla vastassa Menninkäisen väellä, joka on suunnitellut Lapin matkansa jo hyvissä ajoin. Kuva: Päivänsäteenmenninkäinen

Lomareissu on varattu, majoitukset varmistettu ja netissä venytty jos kuinka kauan. Kesälomareissunsa voi varmistaa ennakoimalla tulevan ja kiertämällä tulevan reissunsa ikään kuin jo etukäteen. Reittejä löytyy, mutta niistä on hyvä valita, mistä saisi eniten ikimuistoisia hetkiä tallennetuksi mieleen ja kameraan.

Bloggaaja aikoo aloittaa matkan pitkällä ajolla etelästä Hossaan, piipahtaa siellä uudessa luonnonpuistossa ja jatkaa matkaa Luostolle. Etsijä kertoo, että majasijaa oli hankala näiltä seuduilta löytää, sillä osa oli jo buukattu täyteen.

Luoston jälkeen Levi tuntui matkaseurueelle helpommalta, sillä paikan päällä on tarkoitus yöpyä useamman yön verran. Levin kesä on myös täynnä vapaita mökkejä ja muuta majoitusta. Edullisesti onnistuu saamaan hieman hulppeammankin mökin.

Päivänsäteenmenninkäinen bloggaaja laski matkanteon ja päätepisteen sen varaan, että sieltä pääsee helposti piipahtamaan Pallaksella tai Ylläksellä. Eikä ole yhtään pahitteeksi, että Leviltä löytyy myös muuta elämää.

Blogi kuvaa suomalais-espanjalaisen perheen arkea. Näkösillä on valokuvausta, käsitöitä, koiria ja pienen mielen aivoituksia. Tulevan Lapin matkasuunnitelman toteutumista pääsee seuraamaan osoitteessa:

http://paivansateenmenninkainen.blogspot.fi/

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Lue koko lehti maksutta täältä