Visit Ranua auttaa matkailijaa

Ranualle savusaunaan ja hillaisen kasvonaamion tekoon. Kunnasta löytyy monta mielenkiintoista kohdetta matkailijoille. Kuva: Antti Saraja

Ranuan Matkailuyhdistys ry:n matkailupalveluihin keskittynyt Visit Ranua -sivusto kokoaa yhteen alueen matkailupalveluja ja ilmiöitä. Tavoitteena on, että matkailijat löytävät palvelut yhdestä paikasta ja saavat tiedosta tukea oman matkan suunnitteluun.

Digi edellä matkaan

Lappiin suuntaavat matkan tekijät hakevat kohteita verkosta. Kun mielenkiintoista osuu matkakohteen varrelle, on helppo tehdä päätös, missä syödään, yövytään ja mitä mennään katsomaan.

Ranuan sivut on tehty yhteistyössä, jossa olivat mukana graafikko Malla Vartiainen, Ranuan Matkailuyhdistyksen hallituksen ja matkailuneuvoja Salla-Mari Koistinen sekä digipalveluita tuottava Sollertis Oy.  Myös Ranuan Matkailuyhdistykseen kuulumattomilla yrityksillä on mahdollista neuvotella näkyvyyspaikasta sivuille.

 

Lappilainen