Saariselän Kaunispäälle lisää rakennuksia

Kaunispäälle rakennetaan lähivuosina lisää majoitusta. Mahdollisuus on myös hotelli- ja ravintolarakentamiseen. Kuva: Valo Investments

Liki 50 uutta tonttia rakentuu Kaunispään rinteeseen seuraavan viiden vuoden aikana. Tontit sijaitsevat Saariselän Rinnealueella Kaunispäällä ja sinne valmistuu korkeataloinen Valo Luxury Retreats -loma-asuntoalue.

– Valo Luxury Retreats edustaa uutta suomalaista täyden palvelun loma-asuntoaluetta. Saariselälle valmistuu ensimmäisessä vaiheessa 10 ympärivuotiseen lomakäyttöön tarkoitettua luksushuvilaa, ja alue laajenee täyteen kokoonsa viiden seuraavan vuoden aikana, Valo Finlandin toimitusjohtaja Taru Lehtonen kertoo.

Modernit huvilat vuokrataan yhteistyössä hollantilaisen, korkealuokkaisia loma-asuntoja välittävän Dutchenin kanssa.

– Valitsimme kohteeksemme Suomen Saariselän, sillä uskomme alueen mahdollisuuksiin korkeatasoisena lomanviettopaikkana. Saariselkä sijaitsee monipuolisten palvelujen äärellä, vain 25 minuutin päässä lentokentältä. Suomessa ulkomaalaisia matkailijoita kiehtoo turvallisuus, hiljaisuus ja ainutlaatuinen luonto vuodenaikojen mukaan vaihtelevine maisemineen ja aktiviteetteineen, kertoo Dutchenin toimitusjohtaja Xander van Rijswijk.

 

Lappilainen