Kemijärvi eli kesän

Bloggaamisen soisi olevan osa jokaisen lappilaisen kunnan tiedottamista. Rennolla otteella, lyhyitä tekstejä ja kiinnostavia kuvia. Kuva: Visit Kemijärvi

Lapin järvimailla on blogi, jota on päivitetty viimeksi kesällä. Kemijärven kunnan puolesta kirjoittelua ja aktiivista onnen tunnetta viritteli Soile Holopainen. Kun hänen työnsä siirtyivät Kuhmoon, kukaan ei ole blogikirjoittelua jatkanut. Vaikka tarkoitus oli hyvä, ei blogiryhmä toimi, jos työhön ei löydy lyhyiden tekstien kirjoittajia ja kiinnostavien kuvien ottajia.

Kemijärven matkailu ei ole vain kesämatkailua. Alueen matkailuväki voisi kertoa blogin keinoin niistä mahdollisuuksista, joita kunta talvisin tarjoaa. Blogi on helppo jakaa somessa, vaihtaa kieli välillä englantiin ja tavoitella näin uusia, mahdollisesti Itä-Suomen alueesta muutenkin kiinnostuneita tulemaan paikan päälle kokeilemaan.

Elämänjanoisia tarinoita olisi mukava lukea. Ihan arkisia hiihtokokemuksia, luistelua luonnon jäillä, kävelyä lumimaisemissa. Rinteisiinkin pääsee ja kelkkailemaan. Löytyy tulistelupaikkoja ja vaikka mitä. Pitäisi vain olla muutama, joka kirjoittaa ja näkee bloggaamisen mahdollisuudeksi.

Blogi löytyy osoitteesta: https://www.visitkemijarvi.fi/fi/info/elamanjanoiset/

 

Riitta Kemppainen-Koivisto