Maailman pohjoisin Angry Birds puisto on Saariselällä

Saariselällä sijaitsee maailman pohjoisin Angry Birds Activity Park. Kuva: holidayclubresorts

Saariselän Kylpylähotellin yhteydessä sijaitsevassa Angry Birds Activity Parkissa teemana on avaruus ja Lapin tunnelma. Kuten kaikissa puistoissa myös Saariselällä lähtökohtana on fyysinen tekeminen, laitteet eivät liikuta ihmisiä vaan ihmiset laitteita.

Puiston erikoisuutena on pitkä ja jännittävä seikkailurata, jonka varrelta löytyy erilaisia, toiminnallisia rasteja kuten kiipeilyä, tasapainoilua rotkon yli sekä köysiradalla laskua. Lisäksi on kymmenen muuta aktiviteettipistettä, jossa riittää liikunnallista tekemistä kaiken ikäisille. Isot ja pienet viihtyvät muun muassa pallopelikaukalossa ja Angry Birds -ammuntapelin parissa. Isommille lapsille on oma, yli viiteen metriin kohoava huima alue, tunneleineen sekä liukumäkineen.

Saariselän aktiviteettipuistossa voi myös hengähtää. Levähdyspaikat eri toimintojen läheisyydessä, ja pienten lasten leikkialueen vieressä sijaitseva oleskelualue, mahdollistavat lasten perään katsomisen samalla kuin vanhemmat lepäävät. Puiston yhteydessä on kahvila.